Blog

Med má ojedinělé vlastnosti: konzistenci, barvu, vůni a chuť. Obsahuje stopové prvky a vitaminy, díky kterým je velmi užitečný. Fyzické i chemické vlastnosti medu souvisejí přímo s jeho druhem.

Duben, jaro v plném proudu
25.4.2020

Duben, jaro v plném proudu

Zázvor a med
18.4.2020

Zázvor a med

MiniBlog recepty: Velikonoční beránek
6.4.2020

MiniBlog recepty: Velikonoční beránek

Velikonoce, aneb vítání jara
6.4.2020

Velikonoce, aneb vítání jara

Velikonoce jsou slavností zmrtvýchvstání Páně
6.4.2020

Velikonoce jsou slavností zmrtvýchvstání Páně

Pastovaný med klasický nebo ochucený
23.3.2020

Pastovaný med klasický nebo ochucený

Březen – jaro je tady
16.3.2020

Březen – jaro je tady

Co to znamená, když se řekne lyofilizované ovoce?
3.3.2020

Co to znamená, když se řekne lyofilizované ovoce?

Babské rady a med: chřipka, nachlazení, kašel, rýma
16.2.2020

Babské rady a med: chřipka, nachlazení, kašel, rýma

Med přímo od včelaře
6.2.2020

Med přímo od včelaře